BIODANZA: de dans van het leven

Deze site is niet meer actueel en is vervangen door mijn nieuwe site: WWW.RENEEMARS.NL
daar staat alle informatie uitgebreid en overzichtelijk

Kennismaken met Biodanza:


Een avond heerlijk dansen, in contact komen met jezelf en de ander ontmoeten.

Biodanza is in beweging komen, letterlijk en figuurlijk, op de klanken van Salsa, Jazz, Pop, Klassieke en Afrikaanse muziek.

De dans en muziek bieden een prachtige gelegenheid om jezelf te ontdekken. In Biodanza kun je jouw vitaliteit ervaren. Ook kun je ontdekken waar jouw hart sneller voor gaat kloppen. Het nodigt uit om expressie te geven aan wie jij bent. En het nodigt je uit de ander te ontmoeten op een bijzondere manier, zonder woorden, in de dans. Dit is wat Biodanza je biedt in verschillende dansen: ritmisch en energiek, melodisch of verstild.

Je danst op jezelf, met zijn tweeën of in een groep. Voor Biodanza hoef je niet te kunnen dansen, het gaat niet om het aanleren van passen. Het gaat om uitdrukking geven aan wat er nu in je leeft. Biodanza haalt je uit je hoofd en brengt je in je lichaam en vooral in je hart.

Biodanza is voor iedereen, man en vrouw, jong en oud, single en getrouwd, met gebrekkige ruggen of gebroken harten, workaholic of huismus.

Praktische info over Biodanza in Utrecht en Culemborg : klik in de kolom rechts

Wanneer je kennis wil maken met Biodanza stuur dan een mail met je telefoonnummer naar info@ontdek-biodanza.nl

Kijk ook op FACEBOOK voor mijn actuele aanbod.
FACEBOOK: ONTDEK-BIODANZA.NL
Stuur me een vriendschapsverzoek als je op de hoogte wilt blijven

of bel 06-49864654.

4 februari 2014

BIODANZA FEESTEN


DANS JE VRIJ

Zaterdag 3 september geef ik de Biodanzaworkshop 

bij DANS JE VRIJ in AMERSFOORT 

met als thema:

Zomers weerzien.
Wat is het toch fijn om te dansen, elkaar na de zomer weer te zien èn nieuwe mensen te ontmoeten. Op deze avond gaan we de rijkdom van het leven vieren, we verbinden ons met onszelf en met elkaar, in alle vrijheid en openheid. En dan kan het stromen, in ons en tussen ons. De dans is een geweldig middel om jezelf en elkaar te ervaren, op andere lagen dan we in het 'gewone leven' gewend zijn.


Renée Mars, Biodanzadocent en Stembevrijder 
Al bijna 10 jaar geef ik met veel plezier Biodanza in Utrecht en Culemborg. Daarnaast werk ik sinds drie jaar als Stembevrijder, en soms combineer ik beide. Stem en dans zijn verbonden met wie jij wezenlijk bent, en daarom ook zo geschikt om uitdrukking te geven aan wat er in jou leeft. En zo kun je dansend en zingend steeds meer JIJ worden en leven zoals het bij jou past. Kijk op www.ontdek-biodanza.nl voor meer informatie Graag tot dan(s) en zi(ng)ens

Kijk voor alle informatie op: 


www.dansjevrij.nl

heel graag tot dans!