BIODANZA: de dans van het leven

Deze site is niet meer actueel en is vervangen door mijn nieuwe site: WWW.RENEEMARS.NL
daar staat alle informatie uitgebreid en overzichtelijk

Kennismaken met Biodanza:


Een avond heerlijk dansen, in contact komen met jezelf en de ander ontmoeten.

Biodanza is in beweging komen, letterlijk en figuurlijk, op de klanken van Salsa, Jazz, Pop, Klassieke en Afrikaanse muziek.

De dans en muziek bieden een prachtige gelegenheid om jezelf te ontdekken. In Biodanza kun je jouw vitaliteit ervaren. Ook kun je ontdekken waar jouw hart sneller voor gaat kloppen. Het nodigt uit om expressie te geven aan wie jij bent. En het nodigt je uit de ander te ontmoeten op een bijzondere manier, zonder woorden, in de dans. Dit is wat Biodanza je biedt in verschillende dansen: ritmisch en energiek, melodisch of verstild.

Je danst op jezelf, met zijn tweeën of in een groep. Voor Biodanza hoef je niet te kunnen dansen, het gaat niet om het aanleren van passen. Het gaat om uitdrukking geven aan wat er nu in je leeft. Biodanza haalt je uit je hoofd en brengt je in je lichaam en vooral in je hart.

Biodanza is voor iedereen, man en vrouw, jong en oud, single en getrouwd, met gebrekkige ruggen of gebroken harten, workaholic of huismus.

Praktische info over Biodanza in Utrecht en Culemborg : klik in de kolom rechts

Wanneer je kennis wil maken met Biodanza stuur dan een mail met je telefoonnummer naar info@ontdek-biodanza.nl

Kijk ook op FACEBOOK voor mijn actuele aanbod.
FACEBOOK: ONTDEK-BIODANZA.NL
Stuur me een vriendschapsverzoek als je op de hoogte wilt blijven

of bel 06-49864654.

6 januari 2014

STEMBEVRIJDING

STEMBEVRIJDING met Renée Mars


Sinds een jaar geef ik naast Biodanza ook Stembevrijding. Dit doe ik in verschillende vormen: in individuele sessies, in stemgroepjes van 6 personen die 2 wekelijks bijeen komen, en in losse dagen of weekenden. Soms combineer ik het werken met de stem ook met Biodanza, zoals bijvoorbeeld in het weekend Vol Leven (zie aparte aankondiging).

Wat is stembevrijding?
Stembevrijding gaat over in klank naar buiten brengen wat er van binnen leeft. Door stem te geven kun je meer in contact komen met jezelf. En door op deze wijze stil te staan bij jezelf en stem te geven aan wat er in jou leeft kan iets in jou transformeren en creëer je a.h.w. een nieuwe ruimte. Dat is een helende en bevrijdende ervaring.
Stembevrijding nodigt je uit tot jouw geluid; zing jouw eigen lied, of beter gezegd: laat jouw ziel zingen!

Biodanza èn stembevrijding:
Zowel Biodanza als Stembevrijding bieden een prachtige gelegenheid om te proeven aan de volheid van het leven. Want in zingen en dansen beleef je een soort verdichting van de werkelijkheid, het verbindt je allebei met wie je wezenlijk bent. Het nodigt je uit om de stroom van leven in jou te wekken, te (be)leven, te uitten en genieten.
Ook kun je dansend en zingend heel goed oefenen in mildheid. Want het gaat niet over je best doen of een 'mooi'resultaat. Het gaat wèl over het leven, in al haar facetten, tot leven brengen.

Interesse:
Wanneer je kennis wilt maken met stembevrijding neem dan contact op en dan kijken wat de vorm is die het beste bij je past. 06-49864654
Individuele sessies kunnen soms vergoed worden door de aanvullende verzekering.