BIODANZA: de dans van het leven

Deze site is niet meer actueel en is vervangen door mijn nieuwe site: WWW.RENEEMARS.NL
daar staat alle informatie uitgebreid en overzichtelijk

Kennismaken met Biodanza:


Een avond heerlijk dansen, in contact komen met jezelf en de ander ontmoeten.

Biodanza is in beweging komen, letterlijk en figuurlijk, op de klanken van Salsa, Jazz, Pop, Klassieke en Afrikaanse muziek.

De dans en muziek bieden een prachtige gelegenheid om jezelf te ontdekken. In Biodanza kun je jouw vitaliteit ervaren. Ook kun je ontdekken waar jouw hart sneller voor gaat kloppen. Het nodigt uit om expressie te geven aan wie jij bent. En het nodigt je uit de ander te ontmoeten op een bijzondere manier, zonder woorden, in de dans. Dit is wat Biodanza je biedt in verschillende dansen: ritmisch en energiek, melodisch of verstild.

Je danst op jezelf, met zijn tweeën of in een groep. Voor Biodanza hoef je niet te kunnen dansen, het gaat niet om het aanleren van passen. Het gaat om uitdrukking geven aan wat er nu in je leeft. Biodanza haalt je uit je hoofd en brengt je in je lichaam en vooral in je hart.

Biodanza is voor iedereen, man en vrouw, jong en oud, single en getrouwd, met gebrekkige ruggen of gebroken harten, workaholic of huismus.

Praktische info over Biodanza in Utrecht en Culemborg : klik in de kolom rechts

Wanneer je kennis wil maken met Biodanza stuur dan een mail met je telefoonnummer naar info@ontdek-biodanza.nl

Kijk ook op FACEBOOK voor mijn actuele aanbod.
FACEBOOK: ONTDEK-BIODANZA.NL
Stuur me een vriendschapsverzoek als je op de hoogte wilt blijven

of bel 06-49864654.

18 oktober 2016

Verdiepende BIODANZADAG op Zondag 20 November

Het wonder van IN VERBINDING zijn

Laten we ons verbinden met onszelf en met elkaar in de donkere dagen van november, de tijd waarop we van nature meer naar binnen keren. Het is een geschenk wanneer we ervaren dat we echt verbonden zijn, dat we werkelijk contact voelen, met onszelf en met elkaar. Juist in die momenten kunnen we de rijkdom in ons leven ervaren en ontdekken hoeveel we te delen hebben, en hoe we van betekenis kunnen zijn voor elkaar.
We verbinden ons op vele manieren; op facebook kunnen we honderden vrienden hebben maar die hoeveelheid weegt niet op tegen één moment van wezenlijk contact (in de dans).
Om ons werkelijk met elkaar te verbinden beginnen we bij onszelf want als wij niet ‘thuis’ zijn dan kan er geen contact ontstaan dat werkelijk van betekenis is.  De verbinding met de ander krijgt waarde als je werkelijk verbonden bent met wie jij bent. Als je jezelf werkelijk in durft te brengen in de relatie, in je volle potentieel, in je kracht en in je kwetsbaarheid; eigenlijk precies zoals je bent in dit moment. En vanuit die eerlijke verbinding met jezelf contact maken, de ander werkelijk zien en gezien worden in wie jij bent, dan ontstaat verbinding van betekenis.
Op deze dag ga je al dansend de verbinding met jezelf intensiveren, op diepere lagen voelen wie jij bent en wat er nu in jou leeft. En van daaruit verbinding maken met de ander en (opnieuw) het wonder van werkelijk contact ervaren.
Ik verheug me op een heerlijk verdiepende dansdag.
Deze dag is geschikt voor mensen met Biodanza ervaring, mocht je je afvragen of jouw ervaring toereikend is, neem dan contact met me op
Hartelijke groet
Renée

Praktisch:
Wanneer:                    zondag 20 november van 11.00 - 18.00 uur (inloop vanaf 10.30 uur)
 Waar:                         Utrecht, in de wijk Witte vrouwen. Een mooie ruimte in de Jenaplanschool
Poortstraat 73  3572HD Utrecht.
Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht CS per bus ca. 5 minuten en lopend ca. 15 min.
Ook is het daar gratis parkeren op zondag.
Bijdrage:                     62,50,- Euro, na opgave ontvang je een factuur
Meer informatie:         info@ontdek-biodanza.nl   of     06-498646545